Skip to content

🚚 FRI FRAKT 💳 BETALA ENKELT MED KLARNA

KONTAKTA OSS

Privacy policy

Jag samtycker till att få automatiserad marknadsföring via SMS via ett automatiskt telefonuppringningssystem. Samtycke är inte ett villkor att köpa. Meddelande- och datahastighet gäller. Se integritetspolicy.

  1. Personuppgifter
  • Genom att handla hos Top Sweed accepterar du vår dataskyddspolicy och vår behandling av dina personuppgifter. Vi värnar om din personliga integritet och samlar inte in fler uppgifter än nödvändigt för att behandla din beställning. Vi säljer eller vidareger aldrig dina uppgifter till tredjepart utan rättslig grund.
  • Top Sweed är ansvarig för behandlingen av personuppgifter som du lämnat till oss som kund. Dina personuppgifter behandlas av oss för att kunna hantera din beställning samt i de tillfällen då du har önskat nyhetsbrev eller kampanjerbjudanden - för att kunna anpassa marknadsföringen åt dina individuella behov.
  • Nedan information är en summering av hur vi i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR) lagrar och behandlar dina uppgifter.
  • 10.1 Vad är en personuppgift?
    En personuppgift är all information som direkt eller indirekt kan hänföras till en fysisk person.
  • 10.2 Vilka uppgifter lagrar vi?
    För att kunna hantera din beställning samt svara på frågor relaterat till din order (kundtjänst) lagrar vi ditt förnamn- och efternamn, adress, telefonnummer, e-postadress, ip-adress och köphistorik.
  • Dina uppgifter lagras så länge vi har en rättslig grund att behandla dina uppgifter, exempelvis för att fullfölja avtalet mellan oss eller för att efterleva en rättslig förpliktelse enligt exempelvis bokföringslagen.
  • 10.3 Rättslig grund
    I samband med ett köp behandlas dina personuppgifter för att fullfölja avtalet med dig.
    Marknadsföring, kampanjer och liknande utskick sker efter samtycke från dig.
  • 10.4 Vilka uppgifter delas och med vilket syfte?
    10.4.1 Betalleverantör
  • Vid genomförande av köp, delas information med vår betalleverantör. Det som lagras är förnamn, efternamn, adress, e-postadress och telefonnummer. Väljer du att betala med faktura sparas även personnummer hos betalleverantören. Informationen sparas för att kunna genomföra köpet och för att skydda parterna mot bedrägeri.
    De betalleverantörer (betaltjänster) som vi använder oss av är: Klarna, Kortbetalning, Apple Pay. Mer info om tredjepartsleverantörer längre ned. 
  • 10.4.2 Fraktbolag
    För att kunna leverera dina beställningar och slutföra vårt avtal måste vi dela med specifik information med fraktbolaget. Det som delas med fraktbolaget är förnamn, efternamn samt adressuppgifter för leverans. E-postadress och/eller mobilnummer kan även komma att delas med fraktbolaget för avisering.
    De fraktbolag vi samarbetar med är: .
  • 10.4.3 Nyhetsbrev
    Har du valt att prenumerera på vårt nyhetsbrev delas förnamn, efternamn och e-postadress med vår nyhetsbrevsleverantör. Detta för att kunna hålla dig uppdaterad med information och erbjudanden i marknadsföringssyfte. Vi använder Shopifys (plattform) egna för utskick av nyhetsbrev.
  • 10.4.4SMS-MARKNADSFÖRING OCH AVISERINGAR

    Villkor för textmarknadsföring:

    Vi använder en textmeddelandeplattform som omfattas av följande villkor. Genom att godkänna vår textmarknadsföring och meddelanden godkänner du dessa villkor.

    Genom att ange ditt telefonnummer i kassan och initiera ett köp, prenumerera via vårt prenumerationsformulär eller ett nyckelord, samtycker du till att vi kan skicka textmeddelanden (för din beställning, inklusive övergivna varukorgspåminnelser) erbjudanden och kampanjer via sms. Du bekräftar att samtycke inte är ett villkor för något köp.

    Ditt telefonnummer, namn och köpinformation kommer att delas med vår SMS-plattform "SMSBump Inc, ett EU-företag med kontor i Sofia, Bulgarien, EU. Dessa uppgifter kommer att användas för att skicka riktade marknadsföringsmeddelanden och meddelanden. Vid sändning av textmeddelanden skickas ditt telefonnummer till en SMS-operatör som levererar dem.

    Om du vill avsluta prenumerationen med att ta emot textmarknadsföringsmeddelanden och meddelanden svara med STOP på alla mobilmeddelanden som skickas från oss eller använd länken för att avsluta prenumerationen som vi gav dig i något av våra meddelanden. Du förstår och håller med om att alternativa metoder för att avprenumerera, som att använda alternativa ord eller förfrågningar, inte kommer att räknas som ett godkännt sätt att avprenumerera. Meddelande- och datahastigheter kan gälla.

    För eventuella frågor, skriv "HELP" till det nummer du fick meddelandena från. Du kan också kontakta oss för mer information. Om du vill avprenumerera följer du metoderna ovan.

    För mer information se Integritetspolicy och ToS.

  • 10.5 Rätten till tillgång
    Du har rätt att få utdrag av all information som finns om dig hos oss. Utdrag levereras elektroniskt i ett läsbart format.
  • 10.6 Rätt till rättelse
    Du har rätt att be oss uppdatera felaktig information eller komplettera information som är bristfällig.
  • 10.7 Rätten att bli glömd
    Du kan när som helst be att uppgifterna som avser dig raderas. Det finns få undantag till rätten till radering, som till exempel om det ska behållas för att vi måste uppfylla en rättslig förpliktelse (exempelvis enligt bokföringslagen) eller där vi behöver avslöja din personliga information om vi enligt lag är skyldiga att göra det eller om du bryter mot våra användarvillkor. Kontakta oss på info@topsweed.se så kollar vi på det. 
  • 10.8 Ansvarig för dataskydd
    Top Sweed är ansvarig för lagring och behandling av personuppgifter i webbutiken och ser till att reglerna efterföljs.
  • 10.9 Så skyddar vi dina personuppgifter

    För att skydda din personliga information vidtar vi rimliga försiktighetsåtgärder och följer branschens bästa praxis för att se till att den inte försvinner, missbrukas, får åtkomst till, avslöjas, ändras eller förstörs.

    Om du tillhandahåller din kreditkortsinformation krypteras informationen med Secure Socket Layer-teknik (SSL) och lagras med en AES-256-kryptering. Även om ingen metod för överföring via Internet eller elektronisk lagring är 100% säker, följer vi alla PCI-DSS-krav och implementerar ytterligare allmänt accepterade industristandarder.


  1. Ändringar till de Allmänna Villkoren
  • Vi förbehåller oss rätten att när som helst företa ändringar i villkoren. Ändringar av villkoren kommer att publiceras online på webbplatsen. De ändrade villkoren anses för accepterade i samband med order eller besök på webbplatsen.


SHOPIFY

Vår butik är värd på Shopify Inc. De förser oss med den elektroniska e-handelsplattformen som gör att vi kan sälja våra produkter och tjänster till dig. Din data lagras via Shopifys datalagring, databaser och den allmänna Shopify-applikationen. De lagrar din data på en säker server bakom en brandvägg.

Betalning:

Om du väljer en direktbetalningsport för att slutföra ditt köp lagrar Shopify dina kreditkortsuppgifter. Det är krypterat via Payment Card Industry Data Security Standard (PCI-DSS). Dina köptransaktionsdata lagras endast så länge som är nödvändigt för att slutföra din köptransaktion. När det är klart raderas din köptransaktionsinformation.Alla direktbetalningsportar följer de standarder som PCI-DSS har ställt och som hanteras av PCI Security Standards Council, som är en gemensam insats för varumärken som Visa, MasterCard, American Express och Discover.

PCI-DSS-krav hjälper till att säkerställa säker hantering av kreditkortsinformation från vår webbutik och dess tjänsteleverantörer.

För mer insikt, kanske du också vill läsa Shopifys användarvillkor (https://www.shopify.com/legal/terms) eller integritetspolicy (https://www.shopify.com/legal/privacy).

TREDJEPARTSTJÄNSTER

Generellt sett kommer tredjepartsleverantörer som används av oss bara att samla in, använda och avslöja din information i den utsträckning som är nödvändig för att de ska kunna utföra de tjänster de tillhandahåller oss.

Vissa tredjepartsleverantörer, till exempel betalningsportar och andra processer för betalningstransaktioner, har sina egna integritetspolicyer med avseende på den information vi måste ge dem för dina köprelaterade transaktioner.

För dessa leverantörer rekommenderar vi att du läser deras sekretesspolicy så att du kan förstå hur din personliga information kommer att hanteras av dessa leverantörer.Kom ihåg att vissa leverantörer kan vara belägna i eller ha anläggningar som har en annan jurisdiktion än varken du eller oss. Så om du väljer att gå vidare med en transaktion som involverar tjänster från en tredjepartsleverantör, kan din information komma att omfattas av lagarna i den eller de jurisdiktioner där tjänsteleverantören eller dess anläggningar finns.

Som ett exempel, om du är belägen i Sverige och din transaktion behandlas av en betalningsport som är belägen i USA, kan din personliga information som används för att genomföra transaktionen bli föremål för offentliggörande enligt USA: s lagstiftning, inklusive patriotlagen.

När du lämnar vår butiks webbplats eller omdirigeras till en tredjepartswebbplats eller -applikation regleras du inte längre av denna sekretesspolicy eller vår webbplats användarvillkor.

Länkar

När du klickar på länkar i vår butik kan de leda dig bort från vår webbplats. Vi ansvarar inte för sekretesspraxis på andra webbplatser och uppmuntrar dig att läsa deras integritetspolicy.

COOKIES

  • Enligt lag om elektronisk information ska besökare på en webbplats i integritetssyfte få information om att cookies används. Informationen i cookien är möjlig att använda för att följa en användares surfande. Cookie är en liten textfil som webbplatsen du besöker begär att få spara på din dator för att ge tillgång till olika funktioner. Det går att ställa in sin webbläsare så att den automatiskt nekar cookies. Mer information kan man hitta på Post och telestyrelsens hemsida.

Här är en lista över cookies som vi använder. Vi har listat upp dem här så att du kan välja om du vill välja bort cookies eller inte.

_session_id, unikt token, session, Tillåter Shopify att lagra information om din session (referens, målsida, etc.).

_shopify_visit, inga data lagras, kvarstår i 30 minuter från det senaste besöket, används av vår webbplatsleverantörs interna statistikspårare för att registrera antalet besök

_shopify_uniq, ingen information hålls, löper ut midnatt (i förhållande till besökaren) nästa dag, räknar antalet besök i en butik av en enda kund.

kundvagn, unik token, ihållande i 2 veckor, Lagrar information om innehållet i din kundvagn.

_secure_session_id, unik token, session

storefront_digest, unikt token, obestämd, Om butiken har ett lösenord används detta för att avgöra om den aktuella besökaren har åtkomst.

ÄNDRINGAR I DENNA INTEGRITETSPOLICY

Vi förbehåller oss rätten att ändra denna integritetspolicy när som helst, så vänligen granska den ofta. Ändringar och förtydliganden träder i kraft omedelbart efter att de publicerats på webbplatsen. Om vi ​​gör väsentliga ändringar av denna policy kommer vi att meddela dig här att den har uppdaterats, så att du är medveten om vilken information vi samlar in, hur vi använder den och under vilka omständigheter, om någon, vi använder och / eller avslöjar den.

Om vår butik förvärvas eller slås samman med ett annat företag kan din information överföras till de nya ägarna så att vi kan fortsätta att sälja produkter till dig.

FRÅGOR OCH KONTAKTINFORMATION

Om du vill: korrigera, ändra, ha åtkomst till eller ta bort all personlig information vi har om dig, registrera ett klagomål eller helt enkelt vill ha mer information kontakta oss på info@topsweed.com

Fri Frakt

Alltid gratis frakt till Sverige

BETALA MED KLARNA

Betala direkt, delbetala och betala efter 30 dagar

LÅGA PRISER

Bra produkter till låga priser

BRA KUNDSERVICE

Vi finns tillgängliga för frågor